My Style Up

To Style Me Up έρχεται στην οθόνη του Alpha και ήδη έχουν αρχίσει οι πρόβες και τα γυρίσματα, αν και το τελικό επιτελείο ακόμα και τώρα κλείνει.

Πρόκειται για μία εκπομπή που θα ανανεώνει το στιλ και τη διάθεση, αλλά και θα αποκαλύπτει τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά ομορφιάς, με σκοπό να μας μεταμορφώσει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάζει και μαζί με τις Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Ραμόνα Βλαντή υποδέχονται καθημερινά στο πιο style up σκηνικό γυναίκες και άνδρες έτοιμους για αλλαγές!

Ηλιάνα; Αλεξάνδρα; Ή Ραμόνα; Ποια από τις τρεις κριτές θα καταφέρει να την εμπιστευτούν και να αναλάβει το makeover? Τη «μεταμόρφωση» των μαλλιών και τον σχολιασμό αναλαμβάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Το τρέιλερ της εκπομπής παραπέμπει στο ξεφύλλισμα ενός περιοδικού μόδας με τις τρεις κριτές να «φωτογραφίζονται» πανέτοιμες για αλλαγές!

 

 

Tα γυρίσματα θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα στο Γαλάτσι και ήδη οι συνεργάτες της εκπομπής έχουν λάβει τις θέσεις τους. .

Σύμφωνα με πληροφορίες του citynow.gr στο πλευρό του Τρύφωνα Σαμαρά θα είναι ένα πρόσωπο έκπληξη που έχει ήδη κάνει τα δοκιμαστικά του και έχει περάσει με επιτυχία. Αυτή τη φορά η παραγωγή θέλει να δείξει ένα πιο σοβαρό πρόσωπο στην νέα εκπομπή μεταμόρφωσης.