Στυλιανός Φλωρίδης

Ο Στυλιανός Φλωρίδης είναι το μοντέλο του GNTM που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο ιδιαίτερο και πρωτότυπο catwalk του Στέλιου Κουδουνάρη.

Μετά την ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας που ήταν αυτή του Στυλιανού, ο Στέλιος Κουδουνάρης παρά το γεγονός ότι δήλωνε εντυπωσιασμένος με τον Κωνσταντίνο, επέλεξε τελικά τον Στυλιανό να είναι το πρόσωπο που θα φωτογραφηθεί με την επόμενη καμπάνια.

Πρόκειται για τον Στυλιανό ο οποίος είναι επαγγελματίας μοντέλο και έρχεται από τη Λεμεσό. Είναι ένας 29χρονος νέος, ο οποίος έχει ένα portfolio το οποίο είναι γεμάτο από συνεργασίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Βρετανία και Κίνα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stylianos Florides (@stylianosf)

Ο Στυλιανός Φλωρίδης αποφάσισε να μπει στο GNTM 4 προκειμένου να εκπληρώσει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, το οποίο δεν είναι άλλο από το να γίνει το πρωταγωνιστικό πρόσωπο για την καμπάνια μόδας διεθνούς εμβέλειας.

Προκαλεί ωστόσο εντύπωση γιατί ένα πετυχημένο μοντέλο σαν τον Στυλιανό αποφάσισε να μπει στο GNTM με τον ίδιο να θεωρεί πως θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία, ενώ για να ανατρεπτικά concepts του GNTM τα θεωρεί μεγάλη πρόκληση.

Ο ίδιος δηλώνει πως είναι τελειομανής και πως έχει καυστικό χιούμορ, ενώ θεωρεί τόσο basic να είναι κάποιος σοβαρός. Ο Στυλιανός Φλωρίδης πάντως έχει αναφέρει πως το μοναδικό πράγμα που μπορεί να του χαλάει το κέφι και τη χαρά είναι να νιώσει αδικία και έλλειψη σεβασμού.

Και φυσικά ένας τόσο ανατρεπτικός άνθρωπος σαν τον Στυλιανό δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα moto με το δικό του να είναι το “Stay foolish to stay sane”.