Super Makeover

Η Δούκισσα Νομικού ανήκει πλέον στο τηλεοπτικό δυναμικό του ΣΚΑΪ και θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Makeover.

Το Super Makeover είναι μια νέα εκπομπή στην οποία πρόκειται να δούμε ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογίας τους. Αυτό θα συμβεί με τη βοήθεια ενός εξαιρετικού και έμπειρου team που θα βρίσκεται στο πλευρό αυτών των ανθρώπων και θα τους συμβουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην ομάδα αυτή ανήκουν ο make-up artist Παντελής Τουτουντζής, η hair expert Σοφία Νομικού, η style expert Έλενα Παπασταύρου και η γνωστή ψυχολόγος Μαρία Χουδαλάκη.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την εκπομπή να προβάλλεται καθημερινά γύρω στις 17.00 – αμέσως μετά από την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά – , δηλαδή στην ώρα που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν το My Style Rocks.

Η εκπομπή, μάλιστα, διαθέτει και προσωπικό λογαριασμό στο Instagram όπου θα αναρτώνται όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις μεταμορφώσεις των ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα πάνω τους.

Εμείς, πάντως, ευχόμαστε να δούμε στο Instagram account της εκπομπής Super Makeover και διάφορα tips που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το στυλ μας και θα boostάρουν την ψυχολογία μας!