Super Mario

Ο Super Mario είναι ένας ήρωας που όλοι έχουμε επιλέξει κάποαι στιγμή να παίξουμε σε κάποιο video game ενώ όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο γιατί η όψη του δίνει κάποια χαρά και αισιοδοξία! Άσε, που διαφέρει κατά πολύ από τους κλασικούς ήρωες που θέλουν να σώσουν την πριγκίπισσα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ήρωας της Nintedo έχει αποκτήσει τη δική του ταινία η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε λίγο καιρό, και για να τον τιμήσουν, δημιουργήθηκαν τα καφέ παπούτσια που φορά τόσο χρόνια.

Η Red Wing Shoes και η Nintendo συνεργάστηκαν για να δημιουργηθούν τα παπούτσια του ήρωα που πάντα επικαλείται το όνομα του Λουίτζι όταν θέλει να κάνει κάτι, και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα μποτάκια του Super Mario δημιουργήθηκαν με αντιολισθητικά πέλματα ενώ διαθέτουν μαξιλαράκια  φτέρνας και έχουν ως βάση τα μανιτάρια. Παρουσιάστηκαν στην Νέα Υόρκη σε event και είναι τα μοναδικά που υπάρχουν στον κόσμο.

Η εταιρεία δεν έχει σκοπό να τα πουλήσει, ωστόσο υπάρχουν πολλοί φανς του γνωστού ήρωα που θα έδιναν πολλά χρήματα για να τα αποκτήσουν αφού είναι συλλέκτες και πιστεύουν πως θα ήταν τέλεια για τη συλλογή τους.

Τσέκαρε και αυτά: