Superman

Ο Χένρι Καβίλ, αυτό το αγόρι με το έντονο πηγούνι και την ιδιαίτερη κορμοστασιά είναι ένας από τους καλύτερους Superman που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη. Και ενώ περιμέναμε να συνεχίσει την πορεία του ως ο ήρωας από τον μακρινό Κρίπτον, κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Instagram πώς θα υποδυθεί ξανά τον σούπερ ήρωα που ερωτεύτηκε τη δημοσιογράφο, Λόις Λέιν και έγραψε χαρακτηριστικά :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

“Μόλις είχα μία συνάντηση με τον Τζέιμς Γκαν και τον Πίτερ Σαφράν και τα νέα είναι κακά, κόσμε.Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως “Superman”. Αφού το στούντιο μου είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου πίσω στον Οκτώβριο.Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι σε αυτούς και όλους όσους εμπλέκονται στο νέο αυτό σύμπαν τη μεγαλύτερη τύχη”,ήταν κάποια από τα λόγια που ανάρτησε σε ένα post στο Instagram.

Mια νέα ταινία ετοιμάζεται για τη δράση του σούπερ ήρωα αλλά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η Dc! Οπότε, δε “δένουμε σχοινί-κορδόνι” πώς δε θα δούμε τον Χένρι Καβίλ να μπαίνει ξανά στην μπλε στολή! Fingers crossed!

Τσέκαρε και αυτά :

Ταινίες : Ποιες να αποφύγεις σύμφωνα με τον Ταραντίνο

Χριστούγεννα 2022 : Η αγορά στην Ομόνοια