Survivor Κάτια

Survivor 2021: Μαχητές και διάσημοι βρήκαν έναν πάπυρο έξω από τις καλύβες τους που τους καλούσε σε έκτακτο συμβούλιο του Νησιού.

Όταν βρέθηκαν όλοι μαζί, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία, αλλά οι συνθήκες που επικρατούν στο Survivor δεν της επιτρέπουν την περαιτέρω συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, μάλιστα, μίλησε για την Κάτια Ταραμπάνκο και ανέφερε ότι στεναχωριέται που η συμπαίκτριά του θα αποχωρήσει. Από την άλλη πλευρά, ο σχεδιαστής Περικλής Κονδυλάτος τόνισε πως η Κάτια δεν ήταν μια αλληλέγγυα παίκτρια και εύχεται πως όταν βγει από το παιχνίδι το Survivor να της γίνει μάθημα και να μη συμπεριφέρεται στους ανθρώπους σαν σκουλήκια.

Ο Πάνος Καλίδης αναφορικά με την Κάτια θέλει να είναι υγιής, αλλά δε θα προβεί σε κάποιον περαιτέρω σχολιασμό, καθώς δεν βρίσκεται η παίκτρια μαζί τους για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Επιπροσθέτως, η Ανθή Σαλαγκούδη λυπάται που φεύγει η Κάτια από το Survivor, αλλά από την άλλη είπε ότι από τότε που λείπει η παίκτρια θεωρεί πλέον πως η ομάδα έχει δεθεί περισσότερο.

Τέλος, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος υπερασπίστηκε την Κάτια Ταραμπάνκο μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες του και κυρίως στον Περικλή Κονδυλάτο, αφού ανέφερε ότι η παίκτρια δεν τους φέρθηκε ποτέ σαν σκουλήκια, πόσο μάλλον δε γίνεται κάποιος να μιλά έτσι για μια γυναίκα, ιδίως όταν απουσιάζει. (Survivor 2021)

 

Διάβασε και αυτό: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο Survivor; (pics)