Survivor

Το Survivor 2021 είναι αναμφισβήτητα το παιχνίδι των ανατροπών και από την αρχή του έχουμε δει πολλές αλλαγές στις ομάδες διότι κάποια πράγματα «ενοχλούσαν» τον κόσμο όπως το γεγονός πως οι «Διάσημοι» δεν μπορούσαν να σταυρώσουν νίκη κατά των «Μαχητών».

Οι ομάδες ήδη άλλαξαν μια φορά και από ότι ακούσαμε και στο νέο trailer που κυκλοφόρησε, θα έχουμε και άλλη μια αλλαγή καθώς θα ανακατευτούν πάλι οι παίκτες.

Είναι πράγματα μυστήριο το γεγονός πως η παραγωγή μπαίνει στη διαδικασία να κάνει πάλι μια αλλαγή και σκεφτόμαστε τους λόγους για τους οποίους έχει προβεί σε αυτή την κίνηση.

Oι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι» για μια ακόμη φορά θα χρειαστεί να «ανακατεύουν» και οι αλλαγές γίνονται καθώς έχουν αρχίσει να γίνονται προβλέψιμες οι νίκες αλλά και οι άνθρωποι οι οποίοι ψηφίζονται. Στην ουσία, θέλει η παραγωγή να κάνει το ανακάτεμα διότι έτσι θα δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κοινό σχετικά με τους παίκτες που ψηφίζονται!

Η κόκκινη ομάδα μέχρι στιγμής έχει δείξει ξεκάθαρα πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο στόχος και κάπως έτσι θα γίνει η αλλαγή και πλέον θα μιλάμε με νέα δεδομένα! Μάλιστα, θα «φουντώσει» ξανά η φλόγα μεταξύ Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλου και σίγουρα θα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές!

Αφού είσαι εδώ, τσέκαρε και το trailer:

Τσέκαρε και αυτό: Τρεις nail artists δημιουργούν «πεταλούδες» στα νύχια τους