Survivor 2021

Survivor 2021: Οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 3/1/2020 καθώς θα εμφανιστούν δυο νέες παίκτριες για να ενισχύσουν τις ομάδες.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, οι «Μαχητές» ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό στίβο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι έτοιμος για όλα γιατί θέλει να κερδίσει, ειδικά αν είναι το έπαθλο φαγητό.

Παράλληλα, βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως δυο νέες παίκτριες θα μπουν στις ομάδες τους με σκοπό να τις ενισχύσουν και να προσπαθήσουν και εκείνες να φτάσουν κοντά στο έπαθλο και τον μεγάλο τελικό.

Η παραγωγή του Survivor 2021 θέλει να συνεχίσει να εισχύει τςι ομάδες με πρόσωπα τα οποία πιστεύει πως θα ενδιαφέρουν και εκτός από τις δυο παίκτριες που μπαίνουν, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα άτομα.

Τα spoilers που αφορούν τις δυο νέες παίκτριες είναι πάρα πολλά και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως οι δυο παίκτριες που μπαίνουν είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Περιμένουμε, βέβαια, να επιβεβαιωθούν όλα στο νέο επεισόδιο που έρχεται!

Tσέκαρε το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram: