Survivor 2021

Το Survivor 2021 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, συνέχισε κάπως χλιαρά καθώς οι «Μαχητές» σάρωναν σε κάθε αγώνισμα και κατάφερε να κάνει τον κόσμο έξαλλο με τη «δημοφιλή» Ανθή Σαλαγκούδη.

Είναι απορίας άξιο το γεγονός πως η Ανθή Σαλαγκούδη κατάφερε να βγει η πιο δημοφιλής παίκτρια, αφού στα social media είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει «κερδίσει» σχεδόν κανέναν και ο κόσμος δεν την ήθελε απ΄την αρχή που μπήκε στο reality! Αν είσαι από τους ανθρώπους που διαβάζουν σχόλια στο Twitter από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορείς να καταλάβεις. Βέβαια, ο κόσμος που ψηφίζει είναι ελάχιστος και η χρονική διάρκεια που δίνει η παραγωγή για να ψηφίσει κάποιος είναι πολύ μικρή και αργά το βράδυ! Οπότε θα παίζει και αυτό το γεγονός τον ρόλο του.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι αλλά και για τον πρώτο «διορισμό» σε ελληνικό reality ενώ κάποιοι αναφέρουν πως πρόκειται μέχρι και για πολιτικό κόλπο.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα στην προκειμένη γιατί τηλεόραση είναι και τα «παιχνίδια» που παίζονται είναι πολλά! Αυτό που σίγουρα θα δούμε είναι μια πτώση στα νούμερα τηλεθέασης αφού αρκετός κόσμος έχει αναφέρει στους λογαριασμούς του στο Twitter, το Facebook και το Instagram πως θα «ακυρώσει» το παιχνίδι και θα στραφεί στο MasterChef το οποίο ξεκινά το Σάββατο.

Η παραγωγή πρέπει να σκεφτεί πως είναι αρκετά άδικο αυτό που έχει συμβεί προς την Ανθή Σαλαγκούδη γιατί ο κόσμος δε «μισεί» παιχνίδια αλλά πρόσωπα και ίσως της έχουν κάνει κακό με τον τίτλο που της έδωσαν!

Ας ελπίσουμε πως το σενάριο του «στημένου» Survivor 2021 δεν ισχύει και πως κάπως θα φτιάξουν τα πράγματα, γιατί υπάρχουν παίκτες μέσα στο παιχνίδι οι οποίοι αξίζουν πολλά και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε αυτούς.