Survivor 2021

Το Survivor 2021 είναι ένα από τα reality που έχει απασχολήσει από την πρώτη ημέρα της προβολής του αλλά οι κόσμος έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ξενερώνει με τη φάση των Διάσημων καθώς οι Μαχητές τα έχουν σαρώσει όλα και η παραγωγή σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές!

Πρώτη αλλαγή και επιβεβαιωμένη είναι η είσοδος νέων παικτών στην ομάδα των Διάσημων, μπας και πάρουν κανένα έπαθλο και φάνε σαν σωστοί «ναυαγοί! Ηλίας Μπόγδανος και Βαλέρια Χοψονίδου βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο πίνοντας pina colada και περιμένουν να μπουν στον στίβο μάχης!

Η δεύτερη αλλαγή την οποία σκέφτονται οι άνθρωποι της παραγωγής είναι να εντάξουν δυο Μαχητές στην ομάδα των celebs για να δώσουν μια τονωτική ένεση και μέχρι στιγμής ακούγεται πως η Μαριπόζα και ο James είναι τα πρόσωπα που θα βοηθήσουν την κατάσταση.

Μια ακόμη πληροφορία που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες είναι πως ο ΣΚΑΙ σκέφτεται να προσθέσει μια ακόμη μέρα προβολής για να απολαμβάνει ο κόσμος ακόμη περισσότερο το Survivor 2021 και δεν αποκλείεται να βλέπουμε και τις Πέμπτες το reality επιβίωσης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αναμένονται εξελίξεις!