Survivor 2021

Νέες ομάδες έχουν  δημιουργηθεί στο Survivor 2021 μπας και καταφέρουν να φάνε λίγο φαγητό της προκοπής και οι Διάσημοι οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κάποιο αγώνισμα!

Oι Γιώργος Κοψιδάς και James Καφετζής κλήθηκαν ως οι πιο αγαπητοί παίκτες, να διαλέξουν τα άτομα που θα απαρτίζουν τις δυο καινούργιες ομάδες και στο trailer που κυκλοφόρησε είδαμε ποιο θα είναι οι νέοι Μαχητές και ποιοι οι νέοι Διάσημοι.

Εκτός από το trailer που «προδίδει» τις αλλαγές στις ομάδες του Survivor 2021, και η αγαπημένη Soula Glamorous δημοσίευσε δυο εικόνες που δείχνουν ξεκάθαρα τους παίκτες μετά τις αλλαγές.

Στην κόκκινη ομάδα βλέπουμε τους: Κόρομι, Τριαντάφυλλο, Ελέτσι, Κοψιδά, Ασημακόπουλο, Σοφία, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλη Κονδυλάτο, Ανθή Σαλαγκούδη, Κώστα.

Στην μπλε ομάδα βλέπουμε τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνο Καλλίδη, Μαριαλένα, Αλέξη Παππά,Νίκο Μπάρτζη, Chris Σταμούλη, James, Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βελλή.

Βέβαια, περιμένουμε και το αποψινό επεισόδιο του Survivor 2021 για να επιβεβαιωθούν όλα και να δούμε πως θα τα πάνε οι νέες ομάδες! Ας ελπίσουμε πως κάποιες ψυχούλες θα φάνε!

Τσέκαρε την ανάρτηση της Soulas Glamourous:

Τσέκαρε το trailer:

Τσέκαρε και αυτό: Κάτια Ταραμπάνκο: Οι fashion φωτογραφίες στο Insta