Survivor 2021

Το Survivor 2021 έρχεται στις 27 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, και ήδη έχουμε μάθει πως οι παίκτες έχουν ξεκινήσει τα αγωνίσματα και γίνεται ένας χαμούλης στον Άγιο Δομίνικο!

Ας γνωρίσουμε όλους τους παίκτες έναν προς έναν!

#1. Μιχάλης Αρναούτης, 41 ετών, Πυγμάχος

Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο. Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους. Σημαντικότερη διάκρισή του ήταν η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες) ενώ διεκδίκησε το 2007 και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO.
Θα του λείψει πολύ η οικογένειά του και τα δυο του παιδιά. Μένει στην Αμερική μόνιμα με την οικογένειά του αλλά από τον Μάρτιο, λόγω κορωνοϊού ζει οικογενειακώς στην Ελλάδα.
Στο Survivor δεν θα αντέξει τη γκρίνια και την αδικία, αν του συμβεί σίγουρα θα αντιδράσει. Έρχεται για τη νίκη κάτι που έχει συνηθίσει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

#2. Άννα Μαρία Βέλλη, 30 ετών, Ηθοποιός/ Youtuber – Survivor 2021

Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα.
Είναι youtuber και ηθοποιός. Στο youtube θα τη βρείτε ως Ami Yami. Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.
Στο Survivor έρχεται γιατί είναι τεράστια πρόκληση για αυτήν. Θα προσαρμοστεί πολύ εύκολα, είναι αθλητική και δυναμική, τη φοβίζει μόνο το ότι θα χάσει κιλά. Αντιμετωπίζει τη συμμετοχή της με χιούμορ όπως όλα τα πράγματα στη ζωή της και νιώθει έτοιμη για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

#3.  Ελευθερία Ελευθερίου, 31 ετών, Τραγουδίστρια – Survivor 2021


Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό σόου.
Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες. Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στη Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac».
Λατρεύει τον χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Ερχόμενη στο Survivor θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

 

#4.Πάνος Καλλίδης, 43 ετών, Τραγουδιστής

Γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδας και σύντομα ξεχώρισε ως ένας απ’ τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του.
Αν και η ζωή του μοιράζεται μεταξύ πίστας και στούντιο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του καθώς είναι παντρεμένος με τη Λεάννα Μάρκογλου και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

#5.Περικλής Κονδυλάτος, 41 ετών, Σχεδιαστής κοσμημάτων – Survivor 2021


Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.
Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο Survivor έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

 

#6. Γιώργος Κοψιδάς, 45 ετών, ηθοποιός


Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στον δήμο. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια, ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών. Έχει παίξει σε πολλές σειρές.
Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος. Ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έπαθλο που είναι κρέας, θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για να μπορέσει να φάει η ομάδα του.
Στο Survivor έρχεται γιατί τον ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα είναι στην φύση και πιστεύει πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στις συνθήκες διαβίωσης λόγω του τρόπου ζωής που έχει επιλέξει.

#7.  Αγγελική Λάμπρη, 45 ετών, Ηθοποιός


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Το κοινό όμως την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της στο «Πάρα πέντε». Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες.
Έχει μία κόρη την οποία έχει βαφτίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι άνθρωπος που μιλάει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
Στο Survivor ήρθε για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα.

#8. Αλέξης Παππάς, 34 ετών, Ηθοποιός – Survivor 2021


Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα. Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ.
Στο Survivor έρχεται γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τον πραγματικό Αλέξη και όχι έναν ρόλο.

#9. Κάτια Ταραμπάνκο, 24 ετών, Μοντέλο


Κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή.
Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ.
Στο Survivor έρχεται για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο… μόνη της.

#10. Τριαντάφυλλος, 43 ετών, Τραγουδιστής/Συνθέτης – Survivor 2021


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.
Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αγαπάει πολύ την οικογένειά του.
Στο Survivor έρχεται γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο.

Στην επόμενη σελίδα θα δεις τα βιογραφικά των Μαχητών!