Survivor 2021

Το Survivor 2021 φαίνεται πως έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού καθώς στα social media κάνει χαμούλη ενώ στα νούμερα τηλεθέασης σαρώνει και είναι πολλές φορές πρώτο στη ζώνη του.

Η παραγωγή έχει κάνει ήδη πολλές αλλαγές καθώς οι ομάδα των Διάσημων δεν «τσούλαγε» και ιδιαίτερα και αποφασίστηκε να γίνει ένα ανακάτεμα των ομάδων μπας και φάει κάποιος Διάσημος λίγο ψαράκι ή έστω ένα ταπεινό brunch!

Η νέα μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στο Survivor 2021 αφορά τις ημέρες πορβολής και πιο συγκεκριμένα θα βλέπουμε το reality μια μέρα ακόμη!

Το Survivor προβάλλεται από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη και ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να προσθέσει μια ακόμη ημέρα η οποία είναι η Πέμπτη! Οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει! Την ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε!

Μάλιστα, στο trailer του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να μιλά στα ελληνικά στους παίκτες και τους αποκαλύπτει πως έρχονται «τρελά δώρα» για να τους δώσει μεγαλύτερο boost και να δείξουν ακόμη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα!

Το Survivor 2021 αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς οι ομάδες έχουν ανακατευτεί και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και νέα πρόσωπα ενώ περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στις καλύβες του νησιού, αφού τον τελευταίο καιρό και οι δυο ομάδες είχαν εντάσεις οι οποίες δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμες.

Από ότι φαίνεται, οι ανατροπές δε θα σταματήσουν καθώς η παραγωγή θέλει να τα τερματίσει όλα και αναμένονται και νέοι παίκτες οι οποίοι θα ενταχθούν στις ομάδες και ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Τσέκαρε και αυτό αφού είσαι εδώ: 10 θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν τη βασίλισσα Ελισάβετ