Survivor 2022

Όλοι όσοι είναι λάτρεις του ριάλιτι επιβίωσης περιμένουν πώς και πώς να δουν τι μέλλει γενέσθαι με το Survivor 2022, αλλά υπάρχουν πολλές ανατροπές οι οποίες προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση.

Θα περίμενε κανείς πώς θα είναι πολλοί οι celebrities οι οποίοι θα πουν το μεγάλο “ναι” στον Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως ο Τούρκος παραγωγός ακούει το ένα “όχι” μετά το άλλο και δεν είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι θέλουν να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Παρόλο που ο Τούρκος παραγωγός θέλει να να βάλει στο παιχνίδι καλογυμνασμένους velebs και αθλητές, θέλει και πρόσωπα τα οποία θα πουλήσουν ίντριγκα και ατάκες. Αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

Γνωστή παρουσιάστρια ήδη του έριξε άκυρο και η συμμετοχή της στο Survivor 2022 δε θα γίνει! Δημοσιογράφοι όπως είναι η Φωτεινή Ψυχίδου αλλά και άλλοι, δεν τα βρήκαν με την παραγωγή και υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι δε θέλουν να βρεθούν στο νησί διότι οι δουλειές “άνοιξαν”.

Φήμες θέλουν τον παραγωγό να έχει στρέψει το βλέμμα του προς youtubers και influencers ενώ ακούγεται έντονα η φήμη πως τάζει “γη και ύδωρ” στην Ιωάννα Τούνη για να βρεθεί στο νησί. Αλλά η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Τα πράγματα είναι σκούρα καθώς μπορεί να έχουν βρεθεί οι “Μαχητές” οι οποίοι θέλουν να δώσουν ψυχή και σώματα στα αγωνίσματα, αλλά οι celebrities κάνουν κόνξες και υπάρχει πονοκέφαλος στην παραγωγή!

Έχουμε πολλά να ακούσουμε ακόμη και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει! Πάντως το ριάλιτι αναμένεται να βγει μετά τις γιορτές γιατί πρέπει να βρουν κόσμο για να τον “κλείσουν”!