SURVIVOR Αγγέλα

Survivor Αγγέλα: Πρωτογνωρίσαμε και αγαπήσαμε την ηθοποιό Αγγελική Λάμπρη μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως “Αγγέλα” στην επιτυχημένη σειρά “Στο Παρά 5” του Mega.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που δε γνωρίζαμε για την ηθοποιό!

Προτού αναφερθούμε σε αυτά, ας θυμηθούμε κάποιες από τις επικές της στιγμές ως “Αγγέλα” στη σειρά “Στο Παρά 5”:

Ας ξεκινήσουμε!


Survivor Αγγέλα: Η Αγγελική Λάμπρη είναι 45 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα και πήγε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε, μάλιστα, υποκριτική στη γνωστή σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.


Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά “Οι αγνοημένοι”, ενώ τα πρώτα της ξεκινήματα στην οθόνη του κινηματογράφου τα έκανε στην ταινία ξένης παραγωγής “Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι”, η οποία γυρίστηκε στο νησί της Κεφαλλονιάς με πρωταγωνιστές τους Νίκολας Κέιτζ και Πενέλοπε Κρουζ. Στη συγκεκριμένη ταινία υποδύθηκε μια Ιταλίδα πόρνη και πληρώθηκε πάνω από 1.000.000 δραχμές.


Ο κόσμος γνώρισε και λάτρεψε περισσότερο την Αγγελική Λάμπρη μέσα από τον ρόλο της ως “Αγγέλα” στην επιτυχημένη σειρά “Στο Παρά 5” του Mega.


Survivor Αγγέλα: Η Αγγελική Λάμπρη έχει αποκτήσει μια κορούλα, την οποία έχει βαφτίσει ο καλός της φίλος και συνεργάτης της, Γιώργος Καπουτζίδης.


Τέλος, η γνωστή ηθοποιός μπήκε στο Survivor για να κερδίσει, καθώς δεν της αρέσει να χάνει.