Survivor All Star αποχώρηση

Survivor All Star αποχώρηση : Μια ακόμη “έξοδος” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/3 (μάλλον καλύτερα τα ξημερώματα της Παρασκευής 31/3) και η Μπλε ομάδα έχασε ένα ακόμη πρόσωπο, μετά τους Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη οι οποίοι αποβλήθηκαν από το παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Προτού κατευθυνθούν οι παίκτες προς το σημείο όπου πραγματοποιείται το συμβούλιο, είδαμε πολλά και διάφορα, αφού δε γίνεται επεισόδιο χωρίς ίντριγκα βρε παιδιά!

Στην Κόκκινη ομάδα υπάρχουν διάφορα ζητήματα καθώς ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει πείσει τους συμπαίκτες του για τους πόνους που νιώθει στα πόδια του και ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τα πρόσωπα που θεωρεί πως τους κοροϊδεύει όλους.

Και στις δυο καλύβες τα πράγματα είναι σχετικά περίεργα αλλά όλοι μπήκαν στον στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν! Λίγο πριν τον αγώνα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Νίκο Μπάρτζη γιατί δεν ήθελε να φανεί επιθετική απέναντι του όταν έγινε έξαλλη που δεν έπαιξε σε προηγούμενο αγώνα.

Τελικά τη νίκη πήραν οι Μπλε και απόλαυσαν τις πίτες που τους προσέφερε γνωστή εταιρεία.

Η επιστροφή στα πρόχειρα καταλύματα έγινε με ησυχία καθώς όλοι οι παίκτες ήθελαν να προετοιμαστούν για το συμβούλιο! Στην Κόκκινη ομάδα σχολιάστηκε έντονα το κομμάτι της αποχώρησης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος – ως γνήσιος ριαλιτάκιας- έβγαλε το δικό του πόρισμα και πίστευε πως το παιχνίδι θα παιζόταν ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Ελένη Χαμπέρη.

Ποιο πρόσωπο αποχώρησε από το παιχνίδι

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του Survivor All Star για να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και όλοι είχαν μεγάλη ανυπομονησία, καθώς η Μπλε ομάδα περνά πλέον σε μονοψήφιο αριθμό παικτών.

Αφού πέρασε η ώρα και όλοι οι παίκτες μίλησαν για όσα έχουν συμβεί, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του προσώπου που αποχωρεί από το παιχνίδι!

Και το πρόσωπο αυτό ήταν η Ελένη Χαμπέρη!

Tσέκαρε και αυτά: