Survivor All Star

Μια νέα αποχώρηση σημειώθηκε στο Survivor All Star και οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας αποχωρίστηκαν έναν ακόμη παίκτη. Και έγινε μακελειό στο συμβούλιο του νησιού το οποίο ήταν εξαιρετικά ιντριγκαδόρικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

δυο ομάδες βγήκαν πολύ δυνατά στα αγώνισμα που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 4/3 και παρόλο που η τύχη ήταν με το μέρος των Κόκκινων στην αρχή του, οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και το έπαθλο φαγητού.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας παρακολουθούν τις εξελίξεις που γίνονται στους Κόκκινους καθώς είναι στα κάγκελα όλοι τους και οι Στάθης Σχίζας και Νίκος Μπάρτζης έχουν απομονωθεί από τους άλλους παίκτες.

Στο συμβούλιο έγινε χαμός καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε κατά του Σπύρου Μαρτίκα όταν ο φαρμακοποιός τον αποκάλεσε sugar daddy. Ο μισθοφόρος δεν μπορούσε να πιστέψει πως τον αποκάλεσε έτσι ο παίκτης των Κόκκινων και άρχισε να φωνάζει!

Ο Γιώργος Λιανός κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να προχωρήσει στην ανακοίνωση που όλοι περίμεναν!

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Το κοινό μίλησε και το πρόσωπο το οποίο δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Survivor All Star είναι η Χριστίνα Κεφαλά η οποία κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομήνικο για δυο εβδομάδες σχεδόν!

Έκανε τις διακοπούλες της, μαύρισε και τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα!

Tσέκαρε και αυτά: