Survivor All Star

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα πρόσωπα που δε θα βρίσκονται στο Survivor All Star σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και δε θα μπορέσει να δώσει το παρών στον Άγιο Δομληνικο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ποδοσφαιριστής δεν έλαβε κλήση από την παραγωγή διότι δεν ήθελαν να τον επαναφέρουν στο παιχνίδι μετά από όσα έγιναν πέρυσι. Όταν δηλαδή τον “τσάκωσαν” να μιλά σε μια κινητή συσκευή με Ελλάδα.

Η παραγωγή του Ατζούν είχε δώσει πριν στον Σοϊλέδη και τον Ταλάντσεβ και δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κέρδιζε η ομάδα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

Επίσης, πληροφορίες θέλουν να είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην παραγωγή και δε σταματούσε τα παράπονα! Βέβαια, το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις και περιμένουμε να δούμε πώς θα σχολιάσει ο πρώην φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης όλα όσα έχουν ακουστεί.

Πρώην παίκτες του Survivor μίλησαν στην εκπομπή “Γεια σου” και “έδωσαν” τον παίκτη καθώς ακούστηκαν πολλά. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γιάννης ήταν εκείνος που αναφέρθηκε σε προβλήματα τα οποία είχε δημιουργήσει ο πρώην συμπαίκτης του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αφού ο Άρης δε θα βρίσκεται στο Survivor All Star, η “πόρτα” είναι ανοιχτή για να μπορέσει να κάνει άλλα πράγματα και οι φήμες τον θέλουν να κάνει συζητήσεις με την εκπομπή στην οποία βρίσκεται και η Μαρία Αντωνά “Ποιος είναι πρωινιάτικα” , έτσι ώστε να κάνει τον σχολιασμό του ριάλιτι επιβίωσης!

Ότι και αν επιλέξει να κάνει, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως!

Τσέκαρε και αυτά :

Φρέντυ Καλομπράτσος : Τι πρέπει να ξέρεις για τον make up artist

Σχέσεις : Πώς θα καταλάβεις ότι σε δουλεύει