Survivor All Star

Το Survivor All Star, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει! Και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί συνεχίζει να κάνει ραντεβού με σκοπό να υπογράψουν οι παίκτες και να δούμε στον Άγιο Δομίνικο, νέες δυναμικές οι οποίες θα προσφέρουν ριάλιτι αλλά και φοβερές επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Όλοι ξέρουμε μέχρι στιγμής πως στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθούν 24 παίκτες! Δυο ομάδες θα δημιουργηθούν και έπειτα ο καθένας θα κινήσει στην καλύβα για να βρει το χώρο που θα θέλει να κοιμάται.

Αλλά αυτό που έχει αποφασίσει να κάνει η παραγωγή είναι να μην ξεχάσει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, η οποία πάντα έκανε το κοινό να ανυπομονεί για τα επεισόδια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Έτσι, λοιπόν, στο Survivor All Star θα μπουν οι παίκτες που θα αποτελούν τις δυο βασικές ομάδες που θα αγωνιστούν τις πρώτες μέρες του Αγίου Δομίνικιου και κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε την προσθήκη νέων παικτών. Κάτι το οποίο γινόταν σε όλους τους προηγούμενους κύκλος του ριάλιτι.

Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι έχουν σχεδόν “κλείσει” και όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά θα δεχτεί ο Ντάνος να κάνει την εμφάνιση που όλοι θέλουν! Βέβαια, ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχουν κανονίσει κάποιο ραντεβού αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Τσέκαρε και αυτά  :

Επιλογή συντρόφου : Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις μπάρες με κολοκύθα