Survivor All Star

Oι καταστάσεις που εξελίσσονται στο Survivor All Star έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν πολλά νεύρα στους τηλεθεατές και οι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης σχολιάζουν καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης τα έχει δει όλα φέτος καθώς έχουν υπάρξει παίκτες που έχουν αθετήσει “συμφωνίες” που έγιναν λεκτικά στα γραφεία της Ατζούν, έρωτες που προέκυψαν από το πουθενά και πολλά νεύρα! Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξαφανίζονται στη ζούγκλα και ψάχνουν τα σκουπίδια για να βρουν φαγητό αφού δεν αντέχουν άλλο τις καρύδες!

Έτσι, λοιπόν, η παραγωγή του Survivor πήρε την απόφαση να κάνει μια μεγάλη αλλαγή σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” και έχει “σφραγίσει” όλους τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στην εμβέλεια των παικτών.

Πολλά μέλη της παραγωγής πετούν τα μισοφαγωμένα σάντουιτς τους και κάποια πιάτα με φαγητό στα σκουπίδια και οι παίκτες τρέχουν να τα μαζέψουν και να φάνε ότι έχει απομείνει διότι πεινάνε!

Η κίνηση της παραγωγής να βάλει λουκέτα στους κάδους είναι μια τεράστια αλλαγή καθώς δε θέλουν να βλέπουν τους παίκτες να ψάχνουν στα σκουπίδια και πλέον δε θα μπορούν!

Kαι έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: