Survivor All Star

Το Survivor All Star αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Δεκέμβριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων! Και πολλοί είναι οι παίκτες οι οποίοι θέλουν να δώσουν το παρών στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστούν! Αλλά καλό είναι, προτού μπουν να μην κάνουν δηλώσεις οι οποίες είναι πραγματικά άκυρες!

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό μας” συνάντησε τρία κορίτσια που συμμετείχαν στο Survivor! Την Σόφη Πασχάλη, τη Σάρα Εσκενάζυ, τη Μαριάνθη Κασδαγλή και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Σάρα και η Σόφη, ήταν κάθετες όσο αφορά την επιστροφή τους στο Survivor, και δε θέλουν να περάσουν από το στίβο μάχης! Σε αντίθεση με τις Ελίζαμπεθ και Μαριάνθη οι οποίες θέλουν να ξαναμπούν και να δώσουν το παρών στο Survivor All Star.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε μια πολύ άκυρη τοποθέτηση κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή της και είπε χαρακτηριστικά :

“Έχω πρόταση από το Survivor. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν κλείσει όλα. Εννοείται ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω. Θέλω να το ξαναζήσω. Έστω για 2-3 μήνες, να πεινάσω λιγάκι”.

“Να πεινάσει λιγάκι” θέλει η Ελίαζαμπεθ Ελέτσι! Μια πραγματικά άτυχη δήλωση από την πρώην παίκτρια σε καιρούς όπου πραγματικά υπάρχει κόσμος ο οποίος είναι πραγματικά “Survivor” και δεν μπορεί να παρέχει στον εαυτό του τα βασικά!

Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι λέμε! Ακόμη και αν εννοούμε κάτι άλλο!.

 

Τσέκαρε και αυτά : 

The Crown : Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη 5η σεζόν

Ιδέες για νύχια : Οι αποχρώσεις του καφέ είναι must