Survivor All Star

Στο Survivor All Star έχουμε να δούμε πολλά ακόμη καθώς υπάρχουν παίκτες που έχουν έρθει κοντά, νέοι τσακωμοί που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη και κάποια… παιχνίδια τα οποία θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O Aτζούν Ιλιτζαλί είναι ένας “παιχνιδιάρης” παρουσιαστής και θέλει για μια ακόμη φορά να κάνει έναν μικρό χαμούλη στο ριάλιτι επιβίωσης! Και για αυτό το λόγο βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία και φέρνει μια ανατροπή.

Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή “Πρωινό μας” θα είναι ο άνθρωπος που θα κάνει μια “δημοπρασία φαγητών” και οι παίκτες θα πρέπει να ποντάρουν τα χρήματα τους και να κερδίσουν το φαγητό που τους έχει γυαλίσει ξοδεύοντας κάποια χρήματα που θα τους δώσει ο ίδιος.

Στα φαγητά που θα δούμε στο Survivor All Star περιλαμβάνονται : πατάτες τηγανητές, πλιγούρι, χωριάτικη σαλάτα και άλλα πολλά που θα κάνουν τα μάτια των παικτών να γυαλίσουν.

Οι παίκτες θα διεκδικήσουν τα φαγητά και αυτή η δημοπρασία θα είναι μια μεγάλη “ανάσα” για όποιον καταφέρει να επικρατήσει στο νέο παιχνίδι που θα φέρει και αυτό με τη σειρά του ανατροπές.

 

Tσέκαρε και αυτά: