Survivor All Star

O Τριαντάφυλλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο όλοι θα ήθελαν να δουν στο Survivor All Star αλλά τα πράγματα είναι σκούρα αφού ο πρώην παίκτης δεν έχει σκοπό να πάει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O τραγουδιστής είχε κάνει κάποια ραντεβού με την παραγωγή αλλά οι συζητήσεις δεν ευδοκίμησαν! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια παράπονα τα οποία φαίνεται να εμφανίστηκαν στον ορίζοντα αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος φάνηκε να ειρωνεύεται τα νούμερα τηλεθέασης που φέρεται να έκανε ο καλλιτέχνης και εννοείται πώς υπήρξε απάντηση και μάλιστα ηχηρή.

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πώς

“Δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ και δεν πρόκειται να πάω. Είναι κάποια πράγματα που είδα που δεν θέλω να πάω. Δεν πρόκειται να μπω στο Survivor ούτε με 20.000 την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω. Είναι πολλά ζευγάρια, πολύς έρωτας, θα είναι Survivor, θα είναι κάτι άλλο;”. 

Μάλιστα έριξε και τα βέλη του προς τον Βασάλο λέγοντας :

“Θα είναι και κάτι ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν νέα ζευγάρια. Θα βγω αληθινός. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό. Δεν θέλω να πάω στο Survivor. Το μόνο αληθινό ζευγάρι είναι η Μαριαλένα και ο Σάκης. Και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα. Ο Βασάλος νομίζω θα είναι με κάποια άλλη κοπέλα μέσα, έτσι έχω ακούσει, σαν ζευγάρι”. 

Τσέκαρε και αυτά:

The Voice : Πότε ξεκινούν τα knock outs

Τζέρεμι Ρένερ : Σοκάρει η εικόνα από το νοσοκομείο