Survivor All Star

Η αγωνία είναι μεγάλη καθώς ο κόσμος περιμένει πώς και πώς για τις επίσημες ανακοινώσεις του Survivor All Star. Αλλά φαίνεται πως υπάρχουν “άγριες διαθέσεις” πριν ακόμη ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ντάνος πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει πως δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Σάκης Κατσούλης και όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένα από τα πρόσωπα που βολιδοσκόπησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και αναμένεται να μπει στο Survivor All Star μαζί με το κορίτσι του, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Αλλά, δε θα μπει χωρίς να απαντήσει στη δήλωση του Ντάνου!

O πρώην νικητής του Survivor μίλησε στην εκπομπή του Open “Οpen Weekend’ και τα λόγια του σίγουρα θα κάνουν έξαλλο τον Ντάνο! Φάνηκε πώς ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις του επίσης νικητή του ριάλιτι και απασφάλισε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

“Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές… Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει”. 

Και συνεχίζοντας στις δηλώσεις του είπε :

“Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι”.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Kylie Jenner : Μεταμορφώθηκε σε νύφη του Φρανκεστάιν

Rihanna : Επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από 6 χρόνια