Survivor All Star

Απρόσμενες εξελίξεις κι ένας αγώνας που ξύπνησε σε όλους… αναμνήσεις, έρχεται την Πέμπτη 2/2 στις 21.00 στο Survivor All Star , στον ΣΚΑΪ!

Πρόκειται για  έναν από τους πιο viral αγώνες στην ιστορία του Survivor,  ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους.  Η αναπάντεχη τροπή του αποψινού αγωνίσματος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και οι ομάδες για πρώτη φορά φανερώνουν την αντιπαλότητα τους αφήνοντας στην άκρη τις ευγένειες!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μάχες σώμα με σώμα οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα χαραχτεί στη μνήμη όλων, παικτών και… τηλεθεατών!

Στο Συμβούλιο του νησιού όλοι ανοίγουν τα χαρτιά τους και οι παίκτες έρχονται σε μία αντιπαράθεση δίχως προηγούμενο! Chris Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Ρία Κολοβού βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από το
Survivor All Star. Ποιον ή ποια θα αποχαιρετήσει η Μπλε ομάδα;

Η μάχη που θα αφήσει άφωνο το κοινό που παρακολουθεί το Survivor All Star

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί θα είναι άνευ προηγουμένου.

Το αγώνισμα που θα δούμε αφορά σε σωματική επαφή – ή θα είναι με την μπατονέτα ή με τα μαξιλάρια. Ωστόσο, θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί και όπως αποκαλύφθηκε άλλη ομάδα κερδίζει και άλλη ομάδα θα γευτεί το έπαθλο το οποίο είναι πίτσα!

Τσέκαρε και αυτά: