Survivor All Star

Oι παίκτες του Survivor All Star έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, οι ομάδες έχουν οριστεί και τα πρώτα αγωνίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και εώς πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν σοβαρά στο παιχνίδι και ο Ατζούν δε θα χαριστεί σε κανέναν αυτή τη φορά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όλοι οι παίκτες, προτού μεταβούν στον Άγιο Δομήνικο, βρέθηκαν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να μιλήσουν για το ριάλιτι και να οριστικοποιήσουν τα ζητήματα που πρέπει να λυθούν έτσι ώστε να γίνουν σωστά τα πράγματα. Ο Τούρκος παραγωγός ήταν ξεκάθαρος πώς δε θα δεχτεί “τσαχπινιές” με κινητά τηλέφωνα και επαφές με ανθρώπους εκτός της παραγωγής στο νησί και πώς πρέπει να καταλάβουν πως θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι.

Την ημέρα που αναχωρούσε ο Γιώργος Λιανός για τον Άγιο Δομήνικο, μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο στο οποίο λίγοι έδωσαν σημασία.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star αποκάλυψε πως οι παίκτες δε θα πρέπει να παραβούν κάποιους κανόνες. Και όλοι οι παίκτες έκαναν μια κοινή συμφωνία για να παιχτεί το παιχνίδι… δίκαια!

Άντε να δούμε!

Τσέκαρε και αυτά:

Gucci : Μια πάπια μπήκε σε ένα κατάστημα

Miley Cyrus : Το νέο της άλμπουμ