Survivor All Star

Όπως όλα δείχνουν, το ριάλιτι επιβίωσης “Survivor All Star” θα γίνει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την ομάδα της παραγωγής είναι αποφασισμένοι να δώσουν στον κόσμο αυτό ακριβώς που ζητά! Καλούς αγώνες, ίντριγκα και run γεμάτα ένταση!

Πολλοί είναι οι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στον Άγιο Δομίνικο και οι δηλώσεις πάνε και έρχονται από αυτούς που θέλουν να αγωνιστούν! Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και ο Σάκης Κατσούλης είναι από τα πρόσωπα που θέλουν να δώσουν στον κόσμο ακόμη περισσότερα μέσω των αγωνισμάτων αλλά το κοινό θέλει να δει διακαώς τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αλωνίζει στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Ωστόσο, η παραγωγή του “Survivor All Star” δεν φαίνεται να έχει καταφέρει αν πείσει τον νικητή του ριάλιτι να βρεθεί στο νησί και χρησιμοποιούνται πολλές “δυνάμεις” για να πειστεί πώς πρέπει να επιστρέψει.

Η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου του 2023 και αυτή η απόφαση, μόνο “οιωνός” μπορεί να θεωρηθεί διότι την ίδια ημέρα έχει γενέθλια ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Και όλοι ξέρουμε πώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν κάνει τίποτα τυχαία!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να έχει δηλώσει πολλάκις ότι δεν προετοιμάζεται για το Survivor, αλλά οι συμπτώσεις είναι πολλές! Μακάρι να γίνει η ανατροπή γιατί θα υπάρξει τρομερό ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτό : 

Ιδέες για μανικιούρ : Η Selena Gomez ξέρει τι πρέπει να κάνεις

Κυριάκος Μητσοτάκης : Η συγκινητική αγκαλιά