Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός έχει καταφέρει να “ανάψει” φωτιές στις δυο ομάδες που συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star και θα δούμε μια νέα ανατροπή που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Mέρες τώρα ακούμε για ένα νέο φλέρτ που έχει προκύψει μεταξύ του Μάριου Πρίαμου και μιας παίκτριας και ο παρουσιαστής θα προχωρήσει σε κάποιες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της Κυριακής που θα φέρουν τους πάντες σε άβολη θέση.

Ο Γιώργος Λιανός θα κάνει ώπα τις δυο ομάδες στο συμβούλιο καθώς θα κάνει μια ερώτηση στον Μάριο Πριάμο σχετικά με τις συναντήσεις που έχει σε μια καλύβα στο δάσος με μια συμπαίκτρια του,  σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας”.

Οι δυο παίκτες που συναντιούνται στο δάσος θα έρθουν σε άβολη θέση και θα μάθουμε ποιο είναι το πρόσωπο με το οποίο ο Μάριος Πρίαμος έρχεται σε τετ-α-τετ στην άγνωστη καλύβα.

Η συνάντηση των παικτών φέρεται να έχει γίνει προγραμματισμένα και αυτή η κατάσταση θα  δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ποινή από την πλευρά της παραγωγής.

Αναμένονται ξεκαθαρίσματα στο Survivor All Star!

Τσέκαρε και αυτά: