Survivor All Star

Με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε στα γραφεία της Acun Medya o Τριαντάφυλλος και έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν, αφού όλοι θέλουν να μάθουν αν θα συμμετάσχει τελικά, στο Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο καλλιτέχνης βρέθηκε στο κτίριο όπου γίνονται τα ραντεβού και δήλωσε πως έχει εμφανιστεί εκεί για να πιει έναν καφέ.. μαζί με τον δικηγόρο του. Παράλληλα, είπε πως δε θα δώσει το παρών στον Άγιο Δομήνικο καθώς υπάρχουν κάποια οικογενειακά ζητήματα.

Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στη στιγμή που “πάλεψε” με τον Κώστα Παπαδόπουλο στα εργομετρικά τεστ, καθώς δημοσιογράφος του είπε πως ο ζαχαροπλάστης δήλωσε πως έκαναν πλάκα, και είπε χαρακτηριστικά :

“Α όταν χάνουμε είναι πλάκα ε; Έχασε με μεγάλη διαφορά αλλά όταν χάνουμε είναι στην πλάκα. Έφευγα εγώ και με φώναξε ο Παπαδόπουλος λέγοντας μου πως περίμενε 1,5 χρόνο για να το κάνουμε αυτό και το έκανα”.

Ο τραγουδιστής μπήκε στο κτίριο με φανερή διάθεση αλλά όταν βγήκε δεν είχε ιδιαίτερα κέφια και ο δικηγόρος του έκανε μια δήλωση που μαρτυρά πως πήγαν για να διαπραγματευτούν για το ποσό που θα έπαιρνε ο τραγουδιστής λέγοντας :

“Είναι στο χέρι της Ατζούν να αποφασίσει αν θέλει ένα survivor All Star με Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60%”.

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως είναι πολύ κουρασμένος και όλοι περιμένουμε να μάθουμε τι θα κάνει τελικά η παραγωγή!

Τσέκαρε και αυτά:

Μουντιάλ 2022 : Η Μις Κροατία τρολάρει τους Ιάπωνες

Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2022 : Οι λαμπερές εμφανίσεις