Survivor All Star

To Survivor All Star κοντεύει να μετατραπεί σε “Power of Love” καθώς έχουμε δει ήδη πολύ κόσμο να έρχεται κοντά εκτός και εντός παιχνιδιού και έχουμε ακόμη πολλά να δούμε αφού φέρεται να έχε δημιουργηθεί ένα νέο ζευγάρι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τον εκλεκτό δημοσιογράφο, Χάρη Λεμπιδάκη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, έχει δημιουργηθεί ένα νέο ζευγάρι στις ζούγκλες του Αγίου Δομίνικου και έχουν έρθει πολύ κοντά δυο παίκτες.

Όπως αναφέρει o δημοσιογράφος, το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να έρχεται κοντά από την 4η με 5η εβδομάδα του παιχνιδιού ενώ το ειδύλλιο μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πριάμου έχει οριστικά τελειώσει!

Η παραγωγή έχει μέχρι στιγμής επιλέξει να μην δείξει κάτι προς τα έξω αλλά δεν αποκλείεται να δομε κάποιο drone να πετά πάλι τυχαία πάνω από τη ζούγκλα!

Το Survivor All Star έχει καταφέρει να κάνει τα πάντα! Ίντριγκες, έρωτες, τσακωμοί, μηνύσεις! Όλα τα έχουμε δει στο φετινό παιχνίδι και ακόμη δεν έχουμε μάθει τίποτα αφού οι επόμενες μέρες στο νησί κρύβουν ακόμη περισσότερες εντάσεις οι οποίες θα ξεσηκώσουν τον κόσμο και ίσως δούμε αποχωρήσεις οι οποίες θα μας εκπλήξουν.

Μετά το Πάσχα θα γίνει το πάρτι της Ένωσης και τα ατομικά παιχνίδια δε θα αργήσουν!

Τσέκαρε και αυτά: