Survivor All Star

To Survivor All Star  είναι ένα μεγαλεπήβολο project το οποίο θέλει οπωσδήποτε να βγάλει στον “αέρα” ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο ΣΚΑΙ. Αλλά ο υποψήφιοι παίκτες κάνουν μικρά χουνέρια και η κατάσταση είναι δύσκολη!

 

Ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να επικοινωνήσει με όσους περισσότερους παίκτες μπορεί για να μπορέσει να δημιουργήσει το νέο project αλλά είναι λίγο μυστήρια τα πράγματα καθώς οι παλιοί παίκτες έχουν πολλές απαιτήσεις.

Οι παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι με τα χρήματα που έχει σκοπό να δώσει ο παραγωγός κάθε εβδομάδα και επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι δύσκολη η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο, ξέρουν και τι πρέπει να ζητήσουν.

Σύμφωνα με το Επτά Μέρες Tv, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει σκοπό να αυξήσει το έπαθλο κατά 100.000 ευρώ δηλαδή να ανέρχεται στα 200.000 ευρώ και να πάρει και ένα σημαντικό ποσό ο δεύτερος φιναλίστ.

Η παραγωγή σκέφτεται την αύξηση του επάθλου αλλά όχι τις αυξήσεις στα ποσά που θα λάβουν οι παίκτες και οι διαπραγματεύσεις που γίνονται είναι πολλές! Οι πρώην παίκτες κάνουν χουνέρια στον παραγωγό γιατί θέλουν να κερδίσουν ότι μπορούν από το Survivor All Star και να μην χάσουν τις δουλειές που ήδη έχουν.

Βασάλος, Κατσούλης, Κόρομι, Δαλάκα, Τριαντάφυλλος, Γκότσης, και άλλοι πολλοί έχουν περάσει το κατώφλι του ΣΚΑΙ για να συζητήσουν αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή και βρίσκονται σε αδιέξοδο!

 

Τσέκαρε και αυτό : Ινδία : Μια γέφυρα που “ζαλίζει”