Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι πρώτο θέμα παντού!Μη γελιόμαστε! Και όλες οι εκπομπές έχουν κάνει εκτενείς αναφορές για την πρεμιέρα αλλά και για τους παίκτες που μπήκαν με το “καλημέρα” σας και προσπάθησαν να κερδίσουν στο αγώνισμα επάθλου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στον Άγιο Δομίνικο εμφανίστηκαν 26 παίκτες και δημιουργήθηκαν δυο ομάδες:

ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Αφροδίτη Σκαφίδα, Κατερίνα Δαλάκα,Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης,Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Ελένη Χαμπέρη, Σταυρούλα Χρυσαειδή,Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης,

ΜΑΧΗΤΕΣ

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Βρισηίδα Ανδριώτου, Γιώργος Ασημακόπουλος,Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης,Στέλλα Ανδρεάδου, Ηλίας Μπόγδανος, Κωνσταντίνος Βασάλος,Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλτεφερίδου.

Ωστόσο, θα δούμε και άλλους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor All Star τους επόμενους μήνες και ο Νίκος Μουτσινά αποκάλυψε μέσω της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” το πρώτο πρόσωπο που θα βρεθεί στην παραλία.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή ο νέος παίκτης έχει μακριά μαλλιά, πολύ δυνατός, είναι όμορφος και είναι πολύ καλός… ψαράς!

Με λίγα λόγια περιέγραψε τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος είναι πολύ αγαπητός και έχει έφεση στο ψάρεμα! Έχει μακριά μαλλιά πλέον και είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά!

Βέβαια, ένας άλλος παίκτης ο οποίος θα μπορούσε να εμφανιστεί στις παραλίες είναι και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ο οποίος έχει μακριά μαλλιά και είναι πολύ ωραίος!

Τσέκαρε και αυτά: