Survivor All Star

Έξι νέοι Survivors έφτασαν εχθές στον Άγιο Δομίνικο και το τηλεοπτικό κοινό τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό διατηρώντας το Survivor All Star στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής του, τόσο στο δυναμικό κοινό με 29,7% όσο και στο γενικό σύνολο με 27,2%. Συνολικά 1.072.959 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το επεισόδιο του Σαββάτου.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μια χαμένη ασυλία αρκούσε για να φέρει γκρίνια και ένταση στην Κόκκινη ομάδα. Η κόντρα Μάριου Πρίαμου και Σπύρου Μαρτίκα δε λέει να κοπάσει και οι υποομάδες των Κόκκινων σχολιάζουν όσα έχουν συμβεί. Η προσθήκη των τριών κοριτσιών φαίνεται να έχει προβληματίσει τους Διάσημους. Θα καταφέρουν απόψε να κάνουν την αντεπίθεση τους ή θα ζήσουν τις ίδιες στιγμές που έζησαν οι Μαχητές με ήττες, εντάσεις και προβλήματα;

Οι συζητήσεις στην παραλία των Μπλε μετά τη χθεσινή τους νίκη αφορούν όχι μόνο την αγωνιστική κατάσταση των Κόκκινων αλλά και τα θέματα που άνοιξε η συνύπαρξη του Μάριου με την Ελευθερία.

Το αποψινό αγώνισμα ασυλίας φέρνει τις δύο ομάδες σε ένα στίβο μάχης που απαιτεί καλή συνεργασία, ποια ομάδα θα καταφέρει να λειτουργήσει καλύτερα;

Στο Συμβούλιο του νησιού φαίνεται πως τα χαρτιά όλων είναι ανοιχτά… ή μήπως όχι; Ο Κώστας Παπαδόπουλος χωρίς την κόκκινη μπαντάνα πια, περιμένει την παρέα του στην ψηφοφορία.

Tσέκαρε και αυτά: