Survivor All Star

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα από τα πρόσωπα που όλοι περιμένουμε να δούμε στο Survivor All Star αλλά ακόμη δεν είναι επίσημα τα πράγματα καθώς όλοι οι παίκτες δεσμεύονται με ένα προσύμφωνο για να μην κάνουν αποκαλύψεις.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή “Mega καλημέρα” για το ριάλιτι, τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη και για το ενδεχόμενο να ξαναπάει στον Άγιο Δομήνικο.

Η αθλήτρια κατάφερε να φτάσει σε μια από τις υψηλότερες θέσεις στο παιχνίδι αλλά θέλει να κερδίσει και για αυτό το λόγο δεν αποκλείεται να τη δούμε στο νέο παιχνίδι που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ωστόσο, η Ασημίνας Χατζηανδρέου δε δίστασε να. “δικάσει” κάποιους παίκτες οι οποίοι ζητούν πολλά παραπάνω χρήματα από τα 5.000 ευρώ που έχει πει πως θα λαμβάνει ο κάθε παίκτης. Μάλιστα, φρόντισε να τονίσει πώς κάποιοι παίκτες δε θα μπορούν να αγωνιστούν γιατί ξέρουν να κάνουν πολύ καλό ριάλιτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ 

“Δεν θα είναι οι καλύτεροι αγωνιστικά, απλά ήταν καλοί στο reality… Τα 5.000 ευρώ δεν είναι λίγα και κάποιοι ζητάνε παραπάνω. Θα πω ότι είναι αχαριστία. Έχουμε μπερδευτεί. Εγώ κοίταξα με το που βγω από το παιχνίδι να δω δουλειά”. 

Ο αυστηρός όρος που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες στο προσύμφωνο για το ριάλιτι είναι όλως απαγορεύεται να πουν αν θα βρίσκονται στον Άγιο Δομήνικο. Η παραγωγή είναι η αρμόδια για τις ανακοινώσεις οι οποίες αναμένεται να γίνουν τον Δεκέμβριο.

Τσέκαρε και αυτά :

ΚΠΙΣΝ: Κάλεσμα σε νέα άτομα 18-25 ετών

The Voice of Greece: Η διαγωνιζόμενη που μάγεψε τους κριτές