Survivor All Star

Σε υπόθεση για γερά “νεύρα” εξελίσσεται το θέμα του Γιώργου Αγγελόπουλου καθώς οι φήμες τον θέλουν να μπαίνει στο Survivor All Star αλλά με πολύ συγκεκριμένους όρους καθώς έχει υποχρεώσεις στην Αθήνα και στο εξωτερικό που δεν του επιτρέπουν να κάνει πολλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με την Ελένη μουστάκι, η οποία μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας”, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το πρόσωπο που παλεύει ο Ατζούν να βάλει στο παιχνίδι και τρεις πηγές της έχουν πει πως θα βρεθεί στον Άγιο Δομήνικο και θα καθίσει για σύντομο χρονικό διάστημα γιατί έχει υποχρεώσεις.

Ο Ντάνος έχει ξεκαθαρίσει μπροστά στις κάμερες πως δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει στο Survivor All Star αλλά οι πληροφορίες αλλά λένε!

Σκληρό παζάρι από Τριαντάφυλλο

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο Τριαντάφυλλος κάνει διαπραγματεύσεις με την Ατζούν Μίντια διότι θέλει παραπάνω χρήματα από αυτά που θα πάρουν οι υπόλοιποι παίκτες.

O τραγουδιστής θέλει να διαπραγματευτεί το ποσό που θα λάβει αν συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης και όλοι περιμένουν να δουν αν θα πετύχει τον σκοπό του.

Και ο Αλέξης Παππάς φέρεται να είναι έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διότι πιστεύει πως και αυτός αξίζει αλάτι παραπάνω και ίσως πετύχει και αυτός τον στόχο του!

Τσέκαρε και αυτά : 

Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ : Τα πιο “τρελά” που έχουμε δει

Δήμος Ζωγράφου : Το πάρκο στη Θεσσαλίας