Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι αναμφισβήτητα ένα πρόγραμμα το οποίο παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης διότι βρίσκεται στις υψηλές θέσεις και καταφέρνει να γίνει πρώτο trend και στο Twitter!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Aτζούν Ιλιτζαλί και οι άνθρωποι που απαρτίζουν την παραγωγή, “τρίβουν” τα χέρια τους με όσα τους έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι παίκτες αλλά ετοιμάζεται για κάτι καινούργιο όπως μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομήνικο για να δώσει ακόμη μεγαλύτερο boost στα επεισόδια και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ίντριγκα.

Η παραγωγή φέρεται πως ετοιμάζεται για ανακατατάξεις στο ριάλιτι επιβίωσης διότι βλέπει πως η Μπλε ομάδα δεν “τσουλά” και μέχρι στιγμής πεινάει όσο ποτέ. Και η στιγμή για ένα “ανακάτεμα” των ομάδων δεν αποκλείεται να έρθει σύντομα.

Οι σκέψεις είναι πολλές διότι θα μπουν νέοι παίκτες οι οποίοι δεν είναι πολύ δυνατοί στο αθλητικό κομμάτι αλλά θα κάνουν ριάλιτι! Και σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση διότι έχουν να πουν πολλά σε κάποιους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο νησί.

Αν η σκέψη για ανακατατάξεις στις ομάδες γίνει πραγματικότητα, θα γίνουν “άνω κάτω”οι παίκτες καθώς το κλίμα μεταξύ των δυο ομάδων δεν είναι καλό και ίσως δούμε ακόμη μεγαλύτερες κόντρες να σημειώνονται στο Survivor All Star!

Τσέκαρε και αυτά :