Survivor All Star

Oι παίκτες του Survivor All Star αποφάσισαν να μπουν από νωρίς στη διαδικασία της αναζήτησης φαγητού, καθώς η μια ομάδα -των Μπλε – δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο στο πρώτα αγώνισμα και η πείνα έχει αρχίσει να “χτυπά”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όχι ένας, όχι δυο αλλά τρεις παίκτες του νέου ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ βγήκαν στη ζούγκλα με σκοπό να αναζητήσουν τροφή και προσπάθησαν να βρουν φαγητό για όλους.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσόλη στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησαν να βρουν τροφή στη ζούγκλα αλλά ήταν έξυπνοι αρκετά για να μην περάσουν τα όρια που έχει θέσει η παραγωγή. Έτσι δε θα έχουν κυρώσεις.

Οι τρεις παίκτες θέλησαν να βρουν τροφή διότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορεί να φάει καρύδα λόγω δυσανεξίας και οι παίκτες δεν είχαν αρκετή τροφή και να μπορέσουν να συνεχίσουν.

Η παραγωγή του Survivor All Star έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και οι παίκτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί ο Ατζούν ήταν πολύ ξεκάθαρος απέναντι τους και δε θέλει να δημιουργηθούν προβλήματα.

Τσέκαρε και αυτά: