Survivor All Star

Ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο δώρο θέλησε να κάνει η παραγωγή του Survivor All Star στους τηλεθεατές και παρουσίασε νέους παίκτες οι οποίοι θα εμφανιστούν στο ριάλιτι επιβίωσης το οποίο ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου και θα το βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Στο νέο trailer pου δημοσιεύτηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2022 βλέπουμε πέντε νέους παίκτες που θα κινήσουν προς Άγιο Δομήνικο και είναι οι εξής :

  • Σταυρούλα Χρυσαειδή
  • Κωνσταντίνος Βασάλος
  • Αφροδίτη Σκαφίδα
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • Στέλλα Ανδρεάδου

Τσέκαρε το βίντεο :

 

Oι γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο Survivor All Star έρχονται με πολύ άγριες διαθέσεις και είναι ξεκάθαρο πως θα είναι και αυτές οι οποίες θα αγωνιστούν πολύ σκληρά για να κερδίσουν το παιχνίδι!

Τα κορίτσια που έχουν επιλεχθεί είναι σχεδόν όλα αθλήτριες και πολύ δυνατές αφού η γυμναστική είναι καθημερινά στη ζωή τους και οι αγωνιστικές τους ικανότητες είναι εξαιρετικά δυνατές.

Οι περισσότεροι άνδρες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι είναι γνώστες του ριάλιτι και δυο πρόσωπα, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κώστας Παπαδόπουλος μπαίνουν στο ριάλιτι με πολύ καλή στρατηγική καθώς ξέρουν πώς να κινούν τα νήματα.

Τσέκαρε και αυτά :

Eορταστικό ωράριο 2022 : Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά

Θοδωρής Βουτσικάκης : Το νέο του τραγούδι