Survivor All Star

To Survivor All Star έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες τηλεθεατές και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στα νούμερα τηλεθέασης. Και ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πανικός στους ανταγωνιστές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Έτσι, λοιπόν, βλέποντας τα καλά νούμερα το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να προσθέσει ένα ακόμη επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα και πλέον θα βλέπουμε το ριάλιτι επιβίωσης από την Κυριακή μέχρι και την Πέμπτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

“Το φετινό Survivor θα είναι πιο δύσκολο από ποτέ. Ελάτε κι εσείς στην απόλυτη περιπέτεια επιβίωσης.#SurvivorGR Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00”, αναφέρει το post στον επίσημο λογαριασμό του καναλιού.

To Survivor All Star προσφέρει μια νέα δυναμική στο κανάλι καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αυτά που όλο κυνηγούν και έτσι αποφασίστηκε να γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή.

Μην ξεχνάμε πως μπαίνουν και νέοι παίκτες με αποτέλεσμα να αυξάνεται το υλικό και η παραγωγή θέλει να δείξει όσα περισσότερα μπορεί στον κόσμο ο οποίος δε σταματά να σχολιάζει στα social media όλα όσα συμβαίνουν.

Οι εκπλήξεις δε θα σταματήσουν να εμφανίζονται στα επόμενα επεισόδια και τα μάτια μας έχουν πολλά να δουν.

Tσέκαρε και αυτά: