Survivor All Star

Κοντεύει να αλλάξει ονομασία το Survivor All Star και μην εκπλαγείτε αν μια μέρα ο Γιώργος Λιανός πει καλωςήρθτε στο “Power of Love“, φού πολύς έρωτας έχει πέσει φέτος και ακόμη συνεχίζονται οι αποκαλύψεις!

Προ ημερών, ο Χάρης Λεμπιδάκης είχε αποκαλύψει πως έχει εμφανιστεί ένα νέο ζευγάρι στη ζούγκλα και δεν αποκάλυψε τα ονόματα! Αλλά οι φήμες είναι πολλές και οργιάζουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα πουλάκια από τον Άγιο Δομήνικο τιτιβίζουν και κάνουν λόγο για ένα ένα πολύ δυνατό ζευγάρι το οποίο αποτελείται από δυο παίκτες που δε θα περίμενε κανείς να δει μαζί αφού είναι τελείως αντίθετοι χαρακτήρες αλλά έχουν ένα πολύ σημαντικό κοινό! Θέλουν να μιλούν μόνο με αλήθειες και με τίποτα παραπάνω!

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως το ζευγάρι είναι στην ίδια ομάδα αλλά δεν θέλουν να δίνουν στόχο στους συμπαίκτες τους και φεύγουν στη ζούγκλα για να μην τους καταλάβουν! Στα αγωνίσματα πάντα αγκαλιάζονται σαν δυο καλοί συμπαίκτες αλλά δε θέλουν να δίνουν στόχο!

Προς το παρών δεν μπορούν να ειπωθούν τα ονόματα γιατί μπορεί να θέλουν να αποκαλύψουν μόνοι τους τη σχέση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες 5 εβδομάδες!

Τσέκαρε και αυτά: