Survivor All Star

To Survivor All Star για ένα ακόμη βράδυ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και οι παίκτες των δυο ομάδων χρειάστηκε να αποχαιρετίσουν ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο δεν έπεισε τους τηλεθεατές για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να επικρατήσουν στα run και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν αυτή που χάρισε την τελική νίκη στην ομάδα αφού κατάφερε να πετύχει εύκολα του στόχος ενάντια στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πολλά ακούστηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν αυτός που θέλησε να πει στους Κόκκινους πως δεν παίζουν δίκαια και χρειάστηκε να υπάρξει έντονος διάλογος για να μπορέσουν να βρουν άκρη.

Το συμβούλιο και η αποχώρηση

Μεγάλη ήταν η ένταση που επικράτησε στο συμβούλιο του Survivor All star καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν το απόλυτο beef μεταξύ τους. Πολλά ήταν τα λόγια τα οποία αντάλλαξαν μεταξύ τους και ακόμη δεν μπορούν να τα βρουν.

Ωστόσο, τέσσερα πρόσωπα ήταν αυτά που προσπάθησαν να παραμείνουν ψύχραιμοι καθώς ήθελαν να ακούσουν από τον Γιώργο Λιανό, το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης. Τα πρόσωπα ήταν τα εξής:

  1. Ευρυδίκη Βαλαβάνη
  2. Σπύρος Μαρτίκας
  3. Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα
  4. Κώστας Παπαδόπουλος

Μετά από αρκετή ώρα έντασης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα που αποχωρεί από το ριάλιτι και δεν ήταν άλλο από αυτό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Όλοι έμειναν άφωνοι με το άκουσμα του ονόματος της ενώ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορούσε να πιστέψει που αποχωρεί η πρώην σύντροφος του.

Τσέκαρε και αυτά: