Survivor All Star

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι που αναμετρήθηκαν στην ψηφοφορία του Survivor All Star την Τετάρτη 25/1 αλλά ένα ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε εκτός. Και για μια ακόμη φορά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Προτού φτάσουν στο συμβούλιο οι δυο ομάδες, αγωνίστηκαν σκληρά στον στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και οι Μπλε στέφθηκαν νικητές.

Οι παίκτες προσπάθησαν να κάνουν λίγα πράγματα στο day off τους για νιώσουν καλύτερα και να κρατήσουν το σώμα τους σε καλή κατάσταση!

Ωστόσο, η ώρα του συμβουλίου δεν άργησε να έρθει και οι δυο ομάδες κάθισαν στις θέσεις τους και άκουσαν όλα όσα είχε να τους πει ο Γιώργος Λιανός. Οι Τάκης Καραγκούνιας, η Καρολίνα Καλύβα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν τα τέσσερα άτομα τα οποία κλήθηκαν να περάσουν από την μεγάλη αγωνία της ψηφοφορίας.

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν αυτή που αποχώρησε και στο συμβόλουλιο είπε τα εξής :

“Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor”.

Τσέκαρε και αυτά: