Survivor All Star

Αλλά μια αποχώρηση σημειώθηκε στο Survivor All Star και μια ομάδα είναι αυτή που αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει ένα παίκτη ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην οικογένεια του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι δυο ομάδες προτού μπουν στο συμβούλιο για να μάθουν ποια είναι η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, αγωνίστηκαν σε έναν πολύ σκληρό στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο το οποίο ήταν χαλβάς! Και μια ομάδα τα κατάφερε!

Υπήρξε μια στιγμή έντασης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας αρπάχτηκε με τον Κώστα Παπαδόπουλο αλλά γρήγορα έληξε διότι ήθελαν οι ομάδες να ολοκληρώσουν το αγώνισμα και να επιστρέψουν στα πρόχειρα καταλύματα.

Στις καλύβες υπήρξαν πολλές συζητήσεις μεταξύ των παικτών αλλά όλα τελείωσαν όταν κλήθηκαν να δώσουν το παρών στο συμβούλιο.

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν όλοι οι παίκτες και είχαν να ανταλλάξουν πολλές κουβέντες αλλά ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και αποκάλυψε το πρόσωπο το οποίο αποχωρεί.

Τελικά το πρόσωπο που επιστρέφει στην Ελλάδα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει το κοινό πως πρέπει να συνεχίσει στο Survivor All Star!

Τσέκαρε και αυτά: