Survivor All Star

Το Survivor All Star, όπως φαίνεται, θα γίνει και όλοι οι παίκτες έχουν κάνει ένα τυπικό ραντεβού με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί και να συζητήσουν τις προθέσεις του και να δουν αν τελικά τους “κάνουν” όλα αυτά που έχει να τους προσφέρει.

Πολλά ακούγονται και λέγονται για τους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και θα μεταφερθούν στον Άγιο Δομήνικο στα μέσα Δεκέμβρη για να γίνουν για μια ακόμη φορά οι “πρωταγωνιστές της καρδιάς” μας.

Δεν είναι λίγα τα πρόσωπα τα οποία έχουν μιλήσει για μια ενδεχόμενη συνεργασία με την Ατζούν Μίντια και αρκετοί παίκτες έχουν δώσει τα χέρια με σκοπό να μεταβούν στον εξωτικό προορισμό και να παίξουν στην αρένα, η οποία φημολογείται πώς θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ένας πρώην παίκτης, ο οποίος είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με τη συμμετοχή του και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σπαλιάρα, και όπως όλα δείχνουν δε θα πάει στο Survivor All Star αφού έχει αποφασίσει να κάνει επαγγελματικά βήματα τα οποία θα του φέρουν μια σχετική εξέλιξη στη ζωή του.

Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Μας” τσάκωσε τον πρώην παίκτη και ηθοποιό – μοντέλο σε ένα λαμπερό event , όπου και μίλησε για μια πιθανή συμμετοχή.

“Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα του και την παραγωγή για την πρόταση που μου έκανε. Από εκεί και πέρα, επειδή μου αρέσει να εξελίσσομαι επαγγελματικά, θα ήθελα να κάνω διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση”. 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με το αυστηρό ύφος που διαθέτει, έριξε “άκυρο” γιατί είναι σε άλλη φάση! Βέβαια, από τη μια στιγμή στην άλλη, όλα αλλάζουν! Who knows!

Tσέκαρε και αυτά :

Μέμος Μπεγνής : Τον “τσακώσαμε” στο στούντιο

Μπράντς στην Αθήνα : Σε ποιες περιοχές να πας