Το Survivor All Star είναι ένα βήμα πριν από τη μεγάλη έναρξη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

ad

Πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν υπογράψει το προσύμφωνο για να μπορέσουν να κλειδώσουν τη συμμετοχή τους σε μια ενδεχόμενη κίνηση και να μεταβούν στον Άγιο Δομήνικο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι και φαίνεται να έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Fipster.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filippos Ioannou (@fipsterr)

Χαρακτηριστικά είπε :

“Παιδιά, εσείς που μας βλέπετε και βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε και μια ψήφο και για μένα όταν θα είμαι στο Survivor. Ξέρετε εσείς. Αφού το ξέρει όλος ο κόσμος τώρα, ψέματα θα λέμε;”

Τσέκαρε και το βίντεο :

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor και όπως όλα δείχνουν, και νυν του All Star είπε επίσης :

“Αν πάω στον τελικό και κερδίσω, θα κάνουμε ένα ωραίο Q&A με σένα για να σου πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδαμε στην κάμερα. Δεν υπάρχει συμβόλαιο που να σου λέει να μην πεις αυτά που έζησες. Δεν μπορείς να πεις διαδικαστικά πράγματα. Μπορείς να πεις όμως τι έγινε στο παιχνίδι μέσα. Άμα είναι κάτι και για κράξιμο, θα το κράξω”.

Τσέκαρε και αυτά :

Αστυνομία ηθών : Τι συμβαίνει στο Ιράν

Survivor All Star : Προσεγγίστηκαν παίκτες του 1ου κύκλου