Survivor All Star

Η Πέμπτη είναι η μέρα όπου ένας παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star και το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου και Τσικνοπέμπτη, οι παίκτες των δυο ομάδων αποχαιρέτησαν ένα ακόμη πρόσωπο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι δυο ομάδες έχουν μπει για τα καλά στο “πνεύμα” του ριάλιτι και έχουν ήδη χωριστείσ ε υποομάδες καθώς δε γίνεται όλοι να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους και έχουν αρχίσει να φανερώνονται οι συμμαχίες.

Η Μπλε ομάδα κατάφερε να βγει νικήτρια από το δύσκολο αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες και ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν αυτός που έφερε τον τελικό πόντο για να πανηγυρίσουν και να φάνε!

Οι Μπλε έφαγαν και οι Κόκκινοι επέστρεψαν στο κατάλυμα τους με κάποιον εκνευρισμό αλλά όλοι περίμεναν να μάθουν ένα πράγμα! Ποιο πρόσωπο θα φύγει από το Survivor All Star ;

Γιώργος Ασημακόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Μελίνα Μεταξά και Κρις Σταμούλης ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι! Και ένας είπε αντίο!

Ποιος αποχώρησε από το παιχνίδι

Οι δυο ομάδες κάθισαν στο συμβούλιο και συζήτησαν με τον Γιώργο Λιανό για το τσίκνισμα που έκαναν στις παραλίες τους όπου ο καθένας “βάφτισε” τα θαλασσινά του όπως εκείνος ήθελε.

Αφού είπαν τα ευχάριστα, υπήρξαν και κάποιες εντάσεις καθώς ο Ηλίας Μπογδάνος και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν αποκτήσει μια μικρή κόντρα.

Τελικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το πρόσωπο που αποχώρησε είναι ο Κρις Σταμούλης!

Τσέκαρε και αυτά: