Survivor All Star

Στις 8 Ιανουαρίου (τότε φέρεται πώς θα προβληθεί) το Survivor All Star αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι παίκτες που θα βρεθούν στον Άγιο Δομήνικο έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται, καθένας με τον τρόπο του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί είναι οι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης για να πάρουν τα μεγάλα ποσά που θα δίνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάθε εβδομάδα, αλλά υπάρχουν και παίκτες οι οποίοι θέλουν να εξιλεωθούν και να δείξουν στον κόσμο πως δεν έχουν καμία σχέση με όσα τους προσάπτουν κατά καιρούς.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ίσως ο πιο “μη-αγαπητός” παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης. Και θέλει να εξιλεωθεί με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

O επιχειρηματίας είναι ένα πρόσωπο που κατάφερε να προκαλέσει πολλά νεύρα στο τηλεοπτικό κοινό και σχεδόν κανένας τουιτεράς δεν τον υποστήριξε, σε ότι και αν έλεγε μέσα στο παιχνίδι. Μην ξεχνάς πώς όλοι ήταν στο πλευρό του Ντάνου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένα πρόσωπο το οποίο δέχτηκε τα πυρά των χρηστών των Social media και για αρκετό καιρό δεν είχε καταφέρει να φύγει από τα “στόματα” του Twitter!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Bullying : Έφηβος με σύνδρομο Down δέχτηκε επίθεση

IOS 16 : Τι φέρνει η νέα έκδοση