Survivor All Star

Το Survivor All Star αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 8 Ιανουαρίου 2023 και οι πρώτοι παίκτες που έχει επιλέξει η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης είναι έτοιμοι να “ξανασυστηθούν” στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι παίκτες αναμένεται να αναχωρήσουν στις 2 Ιανουαρίου για τον Άγιο Δομίνικο και οι πρώτες βαλίτσες είναι σχεδόν έτοιμες.

Στο Survivor All Star αναμένεται να δούμε νικητές προηγούμενων κύκλων όπως είναι ο Ηλίας Γκότσης και ο Σάκης Κατσούλης, ενώ προσωπικότητες που ξέρουν από καλό, παλιό ριάλιτι όπως είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος δε θα λείψουν από την παραλία.

Μυστήριο με τον Τριαντάφυλλο

Ο γνωστός τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος, ο οποίος κατάφερε να κάνει τον δικό του χαμό στο ριάλιτι, βρέθηκε στα γραφεία της Ατζούν, με σκοπό να κάνει νέες διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο που θα έπρεπε να υπογράψει για να συμμετάσχει καθώς φέρεται να μην καλύπτεται με τα 5.000 ευρώ τα οποία δίνει η παραγωγή σε όλους τους παίκτες.

Μυστήριο παραμένει ακόμη αν τελικά θα βρεθεί στο παιχνίδι και όλοι περιμένουν να μάθουν επίσημα αν τελικά θα μπει στην αρχή, στη μέση ή ποτέ!

Τσέκαρε και αυτά :

Wednesday : Η ιδιαίτερη αναφορά που δεν πρόσεξε κανείς

Γήπεδα Αθήνα : Η διαμόρφωση του χώρου στην Ακαδημία Πλάτωνος