Survivor All Star

Το Survivor All Star θα γίνει! Και πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν πει το μεγάλο “ναι” στον Ατζούν Ιλιτζαλί και περιμένουν να δουν στα emails τους τα εισιτήρια που αναγράφουν τον προορισμό του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Άγιο Δομήνικο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο Γαλάτσι έχει διαμορφωθεί ένας χώρος στον οποίο πρώην παίκτες όπως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και άλλοι έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους προκειμένου να περάσουν κάποιες “δοκιμασίες” έτσι ώστε να διαπιστωθεί πως η σωματική του κατάσταση είναι καλή και πως δε θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα στον στίβο μάχης.

H Έλενα Πολυκάρπου βρέθηκε στην τοποθεσία όπου γίνονται οι δοκιμασίες και ανέφερε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” πώς έχουν καταφτάσει αρκετοί παίκτες κα πως στον χώρο υπάρχουν κουτιά, ενώ οι παίκτες κάνουν δυο γύρους χαλαρό τρέξιμο έτσι ώστε να προετοιμαστούν.

Η κάμερα της εκπομπής απαθανάτισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο της και δήλωσε πως έχει φτάσει στο σημείο για να πιει… καφέ! Η πρώην παίκτρια δεν μπορεί να κάνει αποκαλύψεις καθώς δεσμεύεται από συμφωνητικό αλλά φέρεται να έδωσε το παρών για να κάνει και αυτή με τη σειρά της τα τεστ.

To Survivor All Star αναμένεται να είναι σκληρό και τα εργομετρικά τεστ τα οποία καλούνται να περάσουν οι παίκτες θα δείξουν αν μπορούν αν βρεθούν στον Άγιο Δομήνικο.

Τσέκαρε και αυτά :

Σεξουαλική αϋπνία : Τι είναι η σπάνια συμπεριφορά

Balenciaga : Ποιος είναι ο Demna Gvasalia