Survivor All Star

Το Survivor All Star – όπως όλα δείχνουν – είναι στα σκαριά και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμη να βγάλει τα συμβόλαια και να αρχίσουν να υπογράφουν οι παίκτες που έχουν πει το “ναι”.

Ένα από τα πρόσωπα που ο κόσμος αγάπησε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος και όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε να τρέχει στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στη εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor All Star, αλλά με μια ατάκα που πέταξε, φάνηκε σαν να επιβεβαιώνει πως θα είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα επιβιβαστούν σε ένα αεροπλάνο με προορισμό τις εξωτικές παραλίες.

Χαρακτηριστικά είπε : 

“Θα μου λείψουν απίστευτα κάποια πράγματα (ψέλλισε ο καλλιτέχνης) όταν του είπε ο Νίκος Μουτσινάς πώς αν μια στο εκατομμύριο φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Στη συνέχεια είπε :

“Υπάρχει εννοείται κουβέντα με όλους τους παίκτες αλλά δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τίποτα. Μπορώ να πω ότι όλα δείχνουν πως το all star θα πραγματοποιηθεί και οι περισσότεροι ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ”.

Άρα το είπε ξεκάθαρα, αλλά μέσα σε πολλά εισαγωγικά!

 

Είπε πως δεν έχει υπογράψει αλλά θα ήθελε να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης και ο πρώτος του στόχος δεν είναι το χρήματα, αλλά όλα όσα θα ζήσει!

Τσέκαρε και αυτά :

Taylor Swift : Το βίντεο κλιπ για το “Anti-Hero”

Άκης Πετρετζίκης μαγαζιά : Που θα τα βρεις